Vereség, vereség, vereség

A törökszentmiklósi csapatsportágak szombati szereplését vereségek jellemezték.

Törökszentmiklósi FC – Karcagi SE 1 – 3 (1 – 2)


A mérkőzés előtt egy perces néma felállással adóztak a csapatok és a szurkolók az egykor Törökszentmiklóson is futballozó Bak Roland emlékének. A TFC a mérkőzés bevételét az elhunyt sportoló családjának ajánlotta fel.
Két karcagi helyzet után Buru góljával a hazaiak szereztek vezetést a 16. percben. A vendégek Balogh találatával a 25. percben egyenlítettek, majd Kocsis góljával a vezetést is átvették. Félidőben Törökszentiklósi FC – Karcagi SE 1-2. A 61. percben Török kapus kiállításával emberhátrányba kerültek a miklósiak, ráadásul 11-esből Varga növelte a vendégek előnyét.
Végeredmény Törökszentmiklósi FC – Karcagi SE 1-3.

Törökszentmiklósi Székács KE – FTC KN KFT 25 – 28 (14 – 10)
Image557
Jól kezdett a Szloska Krisztiánt nélkülöző Székács az 5. fordulóban. A kimaradt hétméteresek ellenére 4 gólós előnyt halmoztak fel Takácsék 30 percnyi játék után, ami Récsi jó kapusteljesítményének is köszönhető. 14-10 volt a félidei eredmény. A második félidő elején hamar ledolgozta a hátrányt Fradi, sőt volt olyan időszaka a mérkőzésnek amikor 3 székácsos mezőnyjátékos ellen 5 fradista játszott. Ekkor átvette a vezetést a vendégcsapat és ezt a mérkőzés végéig tartani is tudta.
Végeredmény Törökszentmiklósi Székács KE – FTC KN KFT 25 – 28.

Törökszentmiklósi KE – Balassagyarmati Kábel SE 24 – 27 (11 – 11)
Image558
Nagy rohanással kezdtek a csapatok, hol az egyik, hol a másik oldalon született gól. Egyik csapat sem tudott nagyobb előnyre szert tenni. A félidőben döntetlen volt az állás. A második 30 percben átvette a vezetést a Balassagyarmat, hiába próbálkozott  a TKE, ezen a találkozón sem sikerült megszerezni a szezon első bajnoki pontjait. Nyerhetó mérkőzést veszítettek el Kedves László játékosai.
Végeredmény Törökszentmiklósi KE – Balassagyarmati Kábel SE 24 – 27.

Szoljon hozzá!
Hirdetés

Ez is érdekelhet